Årssammanfattning 2015

Hej alla fotbollfans

Lagkaptenen Gustav och jag som är ordförande och lagledare, tycker det är dags att summera det här fotbollsåret för landslaget.

IMG_4274

Det började med att vi planerade fint vid årsmötet för 2014 hemma hos Mats i vintras. Sen tränade vi fint i Hässleholm, slog fina straffar och hade skönspel mot tonåringar i en träningsmatch med inslag av Champions League i form av vår mesta FIFA-domare Martin Ingvarsson. (Se film 4482 för straffvarianten, som dock misslyckades hrrrrmmm p g a vått högt gräs.)

IMG_4236

Sedan var det VM i Long Beach. Vilken resa! Underbart ställe. Outlet – gula Ralf Lauren-skjortor! Öppna och kontaktsökande människor. Lyxliv! Öppningsceremoni där vår presentation ägde med låt från Swedish House Mafia. Beachvolleyboll! Sightseeing i Hollywood – Rodeo Drive, Santa Monica Beach! Surfing! Poolhäng! Valsafari, Jens såg massor av blåvalar! Sayers Club, klubb med filmstjärnestatus som Hector fixade in oss på genom sina kontakter! Vattenpipa! Uber! Utgång med grabbarna! Twirking! Gott käk! Bortforsling av fordon…

IMG_4418

Men sen var det fotbollen också… Vi var bra. Laddade i solgasset! Raein drig sitt korsband… Mischa gjorde mål…men skadade samtidigt sin fotled rejält… Ajajaj! Bara oavgjort mot Colombia… Förlust mot Tjeckien…tungt! Vi kände att vi hade dem, i vår iver och tro att vi behövde vinna föratt gå vidare plockade vi ut en back och satte en annan på topp. Marginalerna var emot oss och vi fick 0-1 i baken. Däremot vinst mot UK, igen (vi har vunnit de tre senaste mötena)! MEN, inte vidare till A-slutspelet. Tjeckien vann hela turneringen. Bittert!

IMG_4243

Fast ändå en himla rolig vistelse och turnering. Det var roligt med så många nya ansikten som alla bidrog och tog för sig. Nästa år går VM i Barcelona. Datum är inte satt än. Vi siktar på full trupp och hoppas även att där finns ett underlag för ett lag i Masters-turneringen.

IMG_4620

Nu ser vi framåt och jag har äran att bjuda in alla till lagkapten Gustav ;-), lördagen den 21 november. Dagordning skickas inom en snar framtid. Efter mötet käkar vi och sen köper vi upp all tjeckisk öl vi kan hitta och häller ut den! OSA senast 30 augusti.

Gustav och Magnus

IMG_4637

 

 

 

 

facebooktwitter

6 Comments

  1. Really when someone doesn’t understand after that
    its up to other visitors that they will help, so here it occurs.

  2. Get More Info [url=https://empire-market.xyz/]bitcoin[/url]

  3. This Site [url=https://hydraruzxpwnew4afonion.com/]гидра[/url]

  4. [url=https://mukis.ru]получить промокод яндекс директ 3000[/url] – купоны на гугл адвордс, яндекс директ промокод 3000

  5. Learn More Here [url=https://empirestuff.org/]empire market dark[/url]

  6. [url=https://kursy-ege.ru/physics/63-ege-physics.html]курсы егэ по физике[/url] – репетитор по физике спб, репетитор по математике егэ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

© 2020

Theme by Anders NorenUp ↑